LIVE
LIVE

BLOG

Tabăra de rugăciune - decembrie 2016

Andreea Pasc | 10 ianuarie 2017

Nu cu mult înainte de sfârșitul anului 2016, tinerii Bisericii Emanuel s-au hotărât să petreacă împreună câteva zile, cu dorința de a se apropia mai mult de Dumnezeu.

În data de 1 decembrie, pentru a sărbători altfel și Ziua României, 50 de tineri sibieni am plecat spre Someșul Rece, în județul Cluj, pentru a da startul Taberei de Rugăciune. Acolo, am fost întâmpinați cu mare căldură, atât de gazdele unde urma să poposim pentru câteva zile, cât și de 50 de tineri clujeni, din Biserica Elim.

Părtășia noastră a început în ziua de joi și avea să se sfârșească duminica. Cele 4 zile petrecute împreună ne-au împlinit așteptările și ne-au crescut dorința de a-L urma pe Hristos cu orice preț. Am înțeles din nou, mai clar, că unui tânăr biruitor nu îi lipsește rugăciunea profundă, sinceră și puternică. Am urcat trepte noi în viața de rugăciune și am trăit experiențe noi cu Dumnezeu.

Aducerea laolaltă a două grupuri de tineri, venind din orașe și biserici diferite, ne-a provocat la dezbateri interesante și studiul aprofundat al Scripturii. Pentru o mai bună comunicare, am fost împărțiți în grupe de câte 10, iar în cadrul grupelor, am avut oportunitatea de a ne deschide sufletele unii față de alții și de a împărtăși experiențe cu Dumnezeu din viața noastră.

Pe lângă activitățiile spirituale, ne-am bucurat și de activități sportive, desfășurate în aerul curat de munte. Ca în orice tabără, nu a lipsit voia bună și relaxarea de care toți aveam mare nevoie.

Timpul nostru petrecut în județul Cluj, l-am încheiat închinându-ne împreună în Biserica Elim, cântând și slăvind pe Dumnezeu pentru lucrarea minunată desăvârșită în viețiile noastre.

Îi mulțumim Domnului pentru timpul petrecut împreună și așteptăm cu nerăbdare următoarea tabără!

Arhivă


2017

decembrie  [1]octombrie  [1]iulie  [1]mai  [5]aprilie  [5]februarie  [6]ianuarie  [13]

Categorii


Familii  [3]Tineri  [7]Copii  [6]Misiune  [4]Credință  [7]Lumea de dincolo  [6]

Alte articole

17
07.17

Noutăți din Mongolia

Vrem să împărtășim cu voi câteva întâmplări recente de pe câmpul de misiune din [...]

27
04.17

Tabăra de rugăciune - aprilie 2017

Un grup de oameni cu ochii închiși și capetele aplecate ar putea părea ceva ciudat unui necreștin, dar pentru [...]

15
01.17

Am o întrebare...

O poezie de Maria Luca. [...]

Un concept      Programming  

Copyright © 2017 Biserica Emanuel Sibiu. Toate drepturile rezervate.