LIVE
LIVE

DESPRE NOI

Echipa de conducere


Ioan Brie

Ioan Brie

PASTOR
ioanbrie@gmail.com

Cadru universitar la Institutul Teologic Penticostal din Bucureşti, specializat pe teologia Noului Testament şi morală creştină; membru în Consiliul Bisericesc al Cultului Creștin Penticostal din România; din 2014, rector al Institutului Teologic Penticostal din Bucureşti. Este căsătorit cu Laura.

Pasiunea mea arzătoare este să slujesc lui Dumnezeu cu toată puterea, în mijlocul Bisericii Sale. În anul 1996, la vârsta de 22 ani, am fost ordinat ca pastor în Biserica Emanuel. Am crescut cu Biserica Emanuel, iubesc Biserica Emanuel şi cred în viitorul pregătit de Dumnezeu pentru această biserică.

 

Absolvent al Institutului Teologic Penticostal București; licențiat în teologie la Facultatea de Teologie Reformată din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca. Este căsătorit cu Sanda și au patru copii și doi nepoți.

Pasiunea mea este să duc oamenilor vestea bună a Evangheliei, în vederea stabilirii unei relații vii cu Dumnezeu și să le acord suport spiritual în menținerea acestei relații. Păstoresc Biserica Emanuel de 35 de ani, fiind implicat în această perioadă și în coordonarea și îndrumarea bisericilor penticostale la nivel de județ și la nivelul Comunității Regionale.

Iosif Tirla

Iosif Tirla

PASTOR
iosiftirla@yahoo.com

 
Petru Moroșan

Petru Moroșan

PASTOR
petrumorosan@gmail.com

Absolvent al Institutului Teologic Penticostal București – promotia 2000; absolvent al unui Master în Teologie la Universitatea București

Fac parte din Biserica Emanuel din 1995 și slujesc ca pastor cu responsabilități în mai multe biserici penticostale din zona Sibiului. Pentru mine, slujirea semenilor înseamnă ascultarea problemelor lor și consiliere. În viața mea, caut să împlinesc cuvântul apostolului Pavel scris corintenilor: „Călcați pe urmele mele, întrucât și eu calc pe ale lui Hristos”.

 

Absolvent al Institutului Teologic Penticostal din Bucureşti și al unui Master în Teologie. Este căsătorit cu Roxana și au împreună 4 copii.

Slujirea lui Dumnezeu este esența vieții de credință. Fără aceasta, viața nu e trăită la potențialul maxim. De aceea, cuvintele lui apostolului Pavel: „Pentru mine, a trăi este Hristos!” reprezintă motivația supremă a existenței mele pe acest pământ.

Toader Omelcu

Toader Omelcu

PASTOR
teoom@yahoo.com

 
Lucian Birda

Lucian Birda

PREZBITER
birdalucian@yahoo.com

Absolvent 2009 al Colegiului Biblic Veritas; absolvent 2016 al Institutului Teologic Penticostal din București. Este căsătorit cu Ligia și au o fetiță de 10 ani.

Credincioșii trebuie să fie echipați și motivați să trăiască o viață exemplară, „contagioasă”. Altfel spus, Biserica trebuie să trăiască ceea ce predică, trebuie să demonstreze prin fapte, și nu prin dezbateri teologice, adevărul și puterea transformatoare a mântuirii. Dacă Biserica nu corespunde acestei misiuni, atunci, ea își pierde sensul existenței sale și puterea de atracție.

 

Absolvent al Institutului Teologic Penticostal din București. Este căsătorit cu Cristina și împreună au un fiu.

Crezul meu este că a fi asemenea lui Hristos nu este un ideal de neatins, ci o provocare zilnică pentru o trăire practică. Familia este elementul central al vieții mele, locul în care ofer și primesc zi de zi, dragoste, sprijin și putere.

Caius Giurgiu

Caius Giurgiu

PREZBITER
caius.giurgiu@gmail.com

 
Lela Tănas

Lela Tănas

PREZBITER

Este căsătorit cu Tabita și au 6 fete, un băiat și 11 nepoți

Motto-ul meu este: „Slujește Domnului cu credincioșie în locul în care te-a așezat Domnul ca să slujești!” Așa s-au împlinit 47 ani de când cu bucurie mă aflu în slujba Domnului.

 

Departamentul de muzică și scoală duminicală. Este căsătorit cu Mihaela și împreună au patru copii.

Lucrarea cu copiii ocupă un loc special în inima mea, deoarece sunt preocupat de viitorul celor mici, în ceea ce privește cunoașterea lui Dumnezeu și mântuirea lor.

Beniamin Pitariu

Beniamin Pitariu

DEPARTAMENT MUZICĂ
beni.pitariu@yahoo.ro

 
Sorin Bîrcea

Sorin Bîrcea

PREZBITER

Este născut la data de 16 august 1969, în orașul Sibiu. Este căsătorit cu Cristina, iar Dumnezeu i-a binecuvântat cu trei copii: Estera, Beniamin și Samuel.

A absolvit cursurile Seminarului Teologic Penticostal Brașov și ale Colegiului Biblic Emanuel din Sibiu. Slujește ca prezbiter în Biserica Emanuel și în alte biserici din împrejurimile Sibiului.

Motivația slujirii este versetul 23 din 1 Corinteni, cap. 9: „Fac totul pentru Evanghelie, ca să am și eu parte de ea.”


Dorești să iei legătura cu noi?

   Contactează-ne

Un concept      Programming  

Copyright © 2018 Biserica Emanuel Sibiu. Toate drepturile rezervate.