LIVE
LIVE

DETALII EVENIMENT

Examen de admitere la Colegiul Biblic Emanuel

30
septembrie

09.00 ― 11.00


@Biserica Emanuel Sibiu


Despre Colegiu

Colegiul Biblic Penticostal „Emanuel” îşi desfăşoară activitatea în cadrul Bisericii Penticostale „Emanuel” din Sibiu, sub îndrumarea Comitetului Bisericii şi a consiliului didactic al Colegiului. Forma de învăţământ este cea cu frecvenţă redusă, adresându-se şi celor care nu ar putea părăsi slujba sau familia pentru o perioada mai mare în vederea frecventării unor cursuri la zi.

Durata de desfăşurare a cursurilor este de doi ani, cu posibilitatea repetării fiecărui an o singură dată. Sesiunea de predare și examinare va avea loc o dată pe lună. La încheierea timpului de studiu, studenţii declaraţi absolvenţi vor primi o diplomă de studii vizată şi de Comunitatea Regională Penticostală Braşov.

Înscriere

Pentru a fi înscrişi la examenul de admitere, candidații trebuie să prezinte următoarele acte:

Examenul de admitere constă într-o probă de interviu, eliminatorie, și o probă scrisă de cunoștințe biblice generale. Examenul va avea loc pe data de 30.09.2017, ora 09.00, la Biserica Emanuel.

Dosarul pentru înscriere trebuie depus la secretariatul Bisericii până la data de 22.09.2017. Pentru alte detalii vă rugăm să sunați la numerele de telefon 0757999400 si 0757999788.

@Biserica Emanuel Sibiu

Un concept      Programming  

Copyright © 2020 Biserica Emanuel Sibiu. Toate drepturile rezervate.